Közélet

Kalmár Ferenc és Nógrádi Tibor a Telinen

Kalmár Ferenc és Nógrádi Tibor a Telinen

2012. július 12., csütörtök
Kalmár Ferenc és Nógrádi Tibor a Telinen

Pénteken este a szokásos időben – este 7 órakor – ismét jelentkezik a Telin Televízió Szegedi panoráma című közéleti magazinja.

Az adás vendége lesz

Kalmár Ferenc

országgyűlési és önkormányzati képviselő, akivel az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének strasbourgi közgyűléséről beszélgetünk, de szó lesz a szegedi villamosközlekedés néhány problémájáról is. Másik vendégünk

Nógrádi Tibor

önkormányzati képviselő, aki választókerületében végzett eddigi munkájáról és terveiről számol be, csakúgy, mint a Móravárosi Kinizsi labdarúgóinak távlati terveiről is. A Panorámában láthatják azt a beszélgetést, amelyet egy szegedi katonával folytattunk, aki a napokban tért haza Afganisztánból, valamint egy összeállítást arról, hogy miként sikerült megszervezni Szegeden a világ minden táján élő

Fazakas

vezetéknevűek találkozóját. Kínálatunkból ezúttal sem marad ki a szokásos Kalendárium című képes időutazás. Szerkesztő-műsorvezető:

Kisimre Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.