/

Kalmár Ferenc és Nógrádi Tibor a Telinen

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pénteken este a szokásos időben – este 7 órakor – ismét jelentkezik a Telin Televízió Szegedi panoráma című közéleti magazinja.

Az adás vendége lesz Kalmár Ferenc országgyűlési és önkormányzati képviselő, akivel az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének strasbourgi közgyűléséről beszélgetünk, de szó lesz a szegedi villamosközlekedés néhány problémájáról is. Másik vendégünk Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő, aki választókerületében végzett eddigi munkájáról és terveiről számol be, csakúgy, mint a Móravárosi Kinizsi labdarúgóinak távlati terveiről is. A Panorámában láthatják azt a beszélgetést, amelyet egy szegedi katonával folytattunk, aki a napokban tért haza Afganisztánból, valamint egy összeállítást arról, hogy miként sikerült megszervezni Szegeden a világ minden táján élő Fazakas vezetéknevűek találkozóját. Kínálatunkból ezúttal sem marad ki a szokásos Kalendárium című képes időutazás.

Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc

Default thumbnail
Előző sztori

Felső- és középkategóriás autókat vesz a NAV

Default thumbnail
Következő sztori

Az utolsó tartalékokhoz nyúltak a rektorok

Legutóbbi hasonló cikkek