ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kruzslicz Blanka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kruzslicz Blanka

2012. július 27., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kruzslicz Blanka

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Egy nyári tábor kapcsán az elmúlt két hétben minden nap bejárt Szegedre Hódmezővásárhelyről

Kruzslicz Blanka

. A tizenhét esztendős diák rendszeresen megfordul a napfény városában, szeret vásárolgatni, illetve koncertekre és bulikba járni. Ha valamilyen film érdekli őket, akkor a plázában nézik meg. Most az új Pókember mozira kíváncsiak. Hosszabb nyaralást nem tervez Blanka, pesti barátait látogatja meg, illetve a Balatonhoz fog utazni haverokhoz. Gyakorta kijárnak Mártélyra is, s bár ott nem a legtisztább szerinte a víz, azért megmártóznak a holtágban. A nyári fesztiválokat kihagyja, mint elmondta, számára túl sokba kerülnek a belépők. Nagyon szeret biciklizni, édesapja egyesületével, a Hungarian Flyers Kerékpáros Klub tagjaival erdős területeken szoktak kerekezni, de a futás is kikapcsolja, illetve nagyon sokat gyalogol. Blanka a következő tanév végén fog érettségizni, s még nem döntötte el, hogy hol és mit szeretne továbbtanulni, csak abban biztos, hogy a természettudományok és a környezetvédelem érdekli a legjobban. Szerinte ezen a területen könnyebben el tud majd helyezkedni, mint például jogász végzettséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.