Bulvár

Ismét életet mentettek a szegedi rendőrök

Ismét életet mentettek a szegedi rendőrök

2012. július 9., hétfő
Ismét életet mentettek a szegedi rendőrök

A szegedi Belvárosi hídról akarta a mélybe vetni magát egy fiú szombaton este, de a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei megakadályozták ebben.

Szombaton este egy 20 éves fiú hívta a rendőrség segélyhívószámát és bejelentette, hogy le fog ugrani a Belvárosi hídról. A fiatal ezután letette a telefont. Az egyik ügyeletes a bejelentést követően azonnal a helyszínre irányította a járőröket, míg társa visszahívta az elkeseredett fiatalembert és szóval tartotta, amíg megérkeztek a rendőrök. Ezután az egyenruhások próbálták jobb belátásra bírni a korláton ülő fiút, majd amikor egy pillanatra nem figyelt, hirtelen megfogták és leszedték a korlátról. A mentők kórházba szállították a fiatalembert. Az egyelőre nem derült ki, hogy miért akart ilyen módon véget vetni az életének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.