Közélet

Hétvégén garanciális javítás a Kálvária sugárúti körforgalomban

Hétvégén garanciális javítás a Kálvária sugárúti körforgalomban

2012. július 19., csütörtök
Hétvégén garanciális javítás a Kálvária sugárúti körforgalomban

Július 21-én szombaton és 22-én vasárnap a Kálvária sugárúton a Veres ács utcai körforgalomban garanciális javítást végez a 3-as villamosvonal kivitelezője. A munkálatok forgalomkorlátozásokkal járnak.

Július 21-én szombaton déltől 22-én vasárnap estig a Kálvária sugárút Veres ács utcai körforgalmában garanciális javítás keretében burkolatépítési munkát végez a 3-as villamosvonal kivitelezője, az SZ 3 Konzorcium. A munkálatok forgalomkorlátozásokkal járnak. A Veres ács és a Boros József utca felől a körforgalmat átmenetileg zsákutcaszerűen lezárják. A körforgalom irányába csak a célforgalom közlekedhet. A helyi villamos- és autóbusz-közlekedés zavartalanul haladhat. Az 55-ös számú főút forgalmát mindkét irányban a Vásárhelyi Pál utca–Bakay Nándor utca–Londoni körút irányába terelik. A javítás a garancia részeként valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe. A megrendelő önkormányzat és a lebonyolító Szeged Pólus Kft. nagy figyelmet fordít arra, hogy minden hibát kiküszöböljön a kivitelező. A Szeged Pólus Kft. kérésének megfelelően a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarhatják a munkálatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.