Sport

Forma-1: fogynak az akciós jegyek a Magyar Nagydíjra

Forma-1: fogynak az akciós jegyek a Magyar Nagydíjra

2012. július 18., szerda
Forma-1: fogynak az akciós jegyek a Magyar Nagydíjra

Javában zajlik az "Egyenesen a Hungaroringre" elnevezésű akció, amelynek keretében a szervezők rendkívül kedvezményes utazási és belépési lehetőséget biztosítanak a hazai nézők számára a jövő hétvégén esedékes 27. Forma-1-es Magyar Nagydíjra. A külföldi jegyeladások több mint egyharmadával nőttek a tavalyihoz képest, ám a magyarországiak jócskán elmaradnak a várttól.

"Tavaly a három nap során közel kétszázezren tekintették meg a Magyar GP-t és azt szeretnénk, ha idén is legalább ennyien jönnének ki a Hungaroringre" - mondta az MTI érdeklődésére Gerstl Péter, az Ostermann Forma 1 Kft. vezérigazgatója. "A jelenlegi állapot szerint amíg külföldön harmincöt százalékkal nőtt a jegyeladás, addig idehaza ötven százalékkal esett vissza." Az egy hete bejelentett "Egyenesen a Hungaroringre" elnevezésű akció éppen ezt a helyzetet igyekezett orvosolni: az Ostermann Forma 1 Kft., a MÁV-Start, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) összefogásának eredményeképpen a 9990 forintért megvásárolható belépőjeggyel július 29-én az ország legtávolabbi pontjáról is ingyen elérhető tömegközlekedéssel a Magyar GP. A belépővel ingyenesen lehet majd közlekedni a MÁV és a Volán Társaságok járatain, továbbá a BKK metróin és az Árpád-híd - Mogyoród különjáraton. "Az akció keretében a rendelkezésre álló tízezerből eddig 3400 jegyet értékesítettünk és azt szeretnénk, ha az összes, vagyis a maradék 6600 is elfogyna. Az eladások állásáról a Class FM Rádióban folyamatosan értesítjük az érdeklődőket" - tette hozzá a vezérigazgató. Az F1-es jegyekhez az IBUSZ-irodákban, az Apáczai Csere János u. 11. alatti irodában, illetve interneten a

www.gpticketshop.hu

és a

www.ostermann.hu

weboldalakon keresztül lehet hozzájutni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.