Bulvár

Beismerő vallomást tett a Bándy-gyilkossággal gyanúsított férfi

Beismerő vallomást tett a Bándy-gyilkossággal gyanúsított férfi

2012. július 16., hétfő
Beismerő vallomást tett a Bándy-gyilkossággal gyanúsított férfi

Őrizetbe vett a rendőrség egy huszonhat éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával. A férfi beismerő vallomást tett - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki "megalapozottan gyanúsítható a

Bándy Kata

sérelmére elkövetett emberöléssel" - olvasható a police.hu oldalon. Közölték: a gyanúsítottat kihallgatták, beismerő vallomást tett. Ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény valamennyi körülményének tisztázását követően tart sajtótájékoztatót. Az MTI magát megnevezni nem kívánó rendőrségi forrásból hétfő kora hajnalban úgy értesült, több embert fogott el a rendőrség Bándy Kata meggyilkolása miatt. Vasárnap éjfél után nem sokkal több hírportál is beszámolt arról, hogy a gyilkosság áldozata, Bándy Kata édesanyja a facebookon közölte: "megvan a tettes". Bándy Kata holttestére, eltűnése után négy nappal egy férfi bukkant rá múlt szerda délután Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen. Hatala József országos rendőrfőkapitány szerdán egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít elfogni a pécsi rendőrségi pszichológus gyilkosát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.