Egyetem

Magyar Műszaki Értelmiség Napja az SZTE-n

Magyar Műszaki Értelmiség Napja az SZTE-n

2012. június 1., péntek
Magyar Műszaki Értelmiség Napja az SZTE-n

A Magyar Műszaki Értelmiség Napján, június 5-én rendezi meg Műszaki fejlődés és fenntarthatóság című programját a Szegedi Tudományegyetem.

Időpont:

2012. június 5. (kedd), 09:00 – 15:00

Helyszín:

József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10.) A Magyar Műszaki Értelmiség Napján, június 5-én rendezi meg Műszaki fejlődés és fenntarthatóság című programját a Szegedi Tudományegyetem. Az országos rendezvénysorozat szegedi helyszínén, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.) 9.00 és 15.00 között szabadtéri mérnöki bemutatókkal és előadásokkal várják az érdeklődőket.

Kiemelt időpontok:

TIK Nagyelőadó:

10:00 – 10:20 Megnyitó, Szabó Gábor a Szegedi Tudományegyetem Rektora 10:20 – 10:40 Bodor Dezső (Csongrád Megyei Mérnöki Kamara Elnöke): A Mérnöki Kamara, mint a műszaki értelmiség szervezete Bemutatkozik a környezettudatos szemléletet 2011 óta népszerűsítő SZTE Tanulmányi és Információs Központ „Zöld kommandója” és a Mérnöki Kar MK „Laren” pneumobil csapata is, akik 2012-ben a legjobb léghajtányt építették az Egerben rendezett V. Bosch Rexroth Pneumobil Versenyen.

TIK főbejárat melletti füves terület:

10:00 – 15:00 Szabadtéri mérnöki bemutatók SZTE Mérnöki Kar: Pneumobil verseny és bemutató Szegedi Tudományegyetem: Napenergia projekt bemutatása – Napelem és napkollektor SZTE TIK programjai: Ökológiai lábnyommérés, zöld kvíz, ígéretfa – TIK Zöld Oázis Részletes programot

az alábbi linkre kattintva

érhet el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.