ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Deák Bálint

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Deák Bálint

2012. június 18., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Deák Bálint

Új nyereményjátékot indítunk június 15-én azok között, akik július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek! Közülük az, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

A szorgalmi időszakban a Millenniumi Kávéházban rendezett előadásokra, bemutatókra és táncházakba rendszeresen jár a huszonkét esztendős

Deák Bálint

. Mint megtudtuk, a Szegedi Tudományegyetem fogorvostan hallgatója a néptáncot általános iskolás kora óta szereti, a Szeged Táncegyüttesben is táncolt, de egyetemi tanulmányai mellett már nem jut rá ideje. Igaz, az alternatív zenéket szereti, de olykor a JATE Klubba és a Retroba szokott bulizni. A SZIN-en a belvárosi plébánia standjánál szokott segédkezni, illetve korábban a Művészetek Völgyében is járt több alkalommal osztálytársaival. A Facebookra naponta egy-két alkalommal lép fel, hogy elolvassa üzeneteit, de nem szokott órákat tölteni a közösségi oldalon. Híreket általában az indexen olvas, tetszenek neki a portálon található olykor gunyoros videók és írások, illetve a hírTV műsoraiból szokott tájékozódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.