ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csizek Enikő

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csizek Enikő

2012. június 13., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csizek Enikő

Jó Arc néven indított sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Ha az iskolában sokat kell tanulnia, akkor szabadidejében kisebb szórakozóhelyekre jár a diszkók helyett

Csizek Enikő

. A tizennyolc esztendős diák kedveli például a Muskétást és a Rongy Kocsmát. A Tömörkény István Gimnázium tanulója a városi rendezvényekhez kapcsolódó ingyenes koncertekre is szívesen jár, legutóbb a Vad Fruttikat és a Quimbyt nézte meg. A SZIN-re nagyon készül barátaival, szinte minden kedvence fel fog lépni, például a 30Y, a Magashegyi Underground és az Alvin és a Mókusok koncertjét biztosan nem fogja kihagyni. Mostanában keveset internetezik, mint elmondta, vezetni tanul, ami sok idejét elveszi. A Facebookot lassan kezdi megunni, naponta néhány percre lép be a közösségi oldalra. Enikőt az zavarja, hogy ismerőseinek egy része aznapi tevékenységének minden apró részletéről beszámol, s ezek egy részét visszataszítónak vagy épp idegesítőnek tartja. Hozzátette, ő csak zenéket, illetve idézeteket oszt meg a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.