Bulvár

Idén is mobilkutat biztosít a járókelőknek a C&T utazási iroda

Idén is mobilkutat biztosít a járókelőknek a C&T utazási iroda

2012. június 29., péntek
Idén is mobilkutat biztosít a járókelőknek a C&T utazási iroda

A Dugonics téri C&T utazási iroda az idei nyári kánikulában is hűsítő hideg vízzel várja az arra járókat kihelyezett mobilkútja révén.

Évek óta, hagyományosan készül a hőségriadóra a Dugonics téri C&T utazási iroda, melynek bejáratánál elhelyezett ivókútból bárki megszomjazó vételezhet magának hűsítő hideg vizet. Mint az elsősorban kongresszusi utazásszervezéssel, de hagyományos, turista utaztatással foglalkozó iroda utazási üzletágvezetője,

Botos Krisztina

portálunknak elmondta, a nyári nagy melegben természetes gesztusnak érzi a cég, hogy könnyíti a járókelők hőség okozta nehézségeit. Természetesen a potenciális utazóközönség rokonszenvét is felkeltheti ez a lépés, melyet követendő példaként állít az iroda más vállalkozások elé. Mint az üzletágvezető elmondta, a kongresszusi utazásszervezésnek elsősorban a tavasz és az ősz a főszezonja, ám szeretettel várják a hagyományos turistautak iránt érdeklődőket is. A külföldi utaztatással kapcsolatban megtudtuk, a mediterrán térségből, a kialakult válság miatt idén jelentősen megcsappant az érdeklődés Görögország iránt, de továbbra is sztár úti cél Horvátország, illetve a repülős utak közül Spanyolország. Újdonságként az iroda izraeli utazásokat is szervez, illetve kíváncsian várják, hogyan alakul a szintén népszerű úti cél, Tunézia iránti érdeklődés a nyár és az ősz folyamán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.