Közélet

Hétvégente torlódások várhatók az M5-ösön

Hétvégente torlódások várhatók az M5-ösön

2012. június 27., szerda
Hétvégente torlódások várhatók az M5-ösön

A nyári szabadságok kezdetével a következő hétvégeken a röszkei határátkelőhely irányában torlódásokat okozhat megnövekvő tranzitforgalom az M5 autópályán - közölte az Alföld Koncessziós Autópálya (AKA) Zrt. szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint az autópálya koncessziós társasága, valamint az illetékes hatóságok felkészültek a várható közlekedési helyzetek kezelésére. A rendőrség és más hivatalos szervek folyamatosan felügyelik a forgalom alakulását és készen állnak arra, hogy szükség esetén azonnal beavatkozzanak. Amennyiben a forgalmi helyzet szükségessé teszi, a tompai határátkelő irányába terelik az autópálya tranzitforgalmát - tették hozzá. Megjegyezték továbbá, hogy a torlódásokról és a forgalmi helyzetről az M5-ös autópályán, illetve már az M1-es autópálya tábláin is értesítik az országon átutazó járművezetőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.