Bulvár

Három motor a mikrobuszban Nagylakon

Három motor a mikrobuszban Nagylakon

2012. június 1., péntek
Három motor a mikrobuszban Nagylakon

A péntek délelőtti órákban három román állampolgár jelentkezett kilépésre egy mikrobusszal a Nagylaki Határátkelőhelyen. Az ellenőrzés során a rendőrök három motorkerékpárt találtak a jármű belsejében.

A férfiak egy oszták cég által adott igazolásra hivatkozva kívánták kivinni a kétkerekűeket az ország területéről. Az egyenruhásoknak azonban gyanússá vált a dokumentum, amelyről hamar megállapították, hogy hamis, de a Schengeni Információs Rendszerben nem érkezett találat a motorok kapcsán. A rendőrök a gyanú miatt segítségül hívták a Nagylakon szolgálatot teljesítő osztrák összekötő tisztet, aki megállapította, hogy a három jármű előző nap tűnt el Bécsből. A román férfiakkal szemben a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján magánokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.