Közélet

Fidesz: az LMP más tollával ékeskedik

Fidesz: az LMP más tollával ékeskedik

2012. június 29., péntek
Fidesz: az LMP más tollával ékeskedik

Az Országgyűlés szociális bizottságának fideszes elnöke visszautasítja, hogy az LMP sikere lenne - mint ahogy azt az ellenzéki párt képviselői kedden állították - az a bizottsági módosító indítvány, amely visszaadja a gyest az egészségkárosodott kismamáknak.

Tapolczai Gergely

az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében felidézte:

Ertsey Katalin

és

Szél Bernadett

"nemrég telekürtölték a sajtót", hogy a kormány újabb áldozatai azok az egészségkárosodásban szenvedő kismamák, akik januártól nem részesülhetnek egyszerre gyesben és rehabilitációs ellátásban is, majd néhány nap múlva már saját sikerüknek könyvelték el azt a bizottsági módosító indítványt, amelynek elfogadása esetén visszakaphatják a gyest az érintett kismamák. "Mint az Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottság tagja, nagyon komolyan vettem ezt a témát, és hónapokon keresztül egyeztettem az illetékes tárcával, amelynek eredménye az előbb említett módosító javaslat. Nem az LMP sikere ez!" - rögzítette a kormánypárti honatya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.