/

A pedagógusokat köszöntötték Szőregen + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ízletes ebéddel és egy-egy szál virággal köszönte meg a szőregi pedagógusok egész éves munkáját a városrész önkormányzati képviselője. Rózsavölgyi József szerint vissza kell hozni a pedagógusnap régi hagyományát, el kell ismerni a tanárok egész éves fáradozását, áldozatos munkáját.

„Szőregen több mint húsz pedagógus dolgozik, s a gyerekeknek nagyon fontos az, hogy kiváló pedagógusok tanítsák őket” – közölte Rózsavölgyi József. A városrész Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője marhalapocka-pörköltet készített, illetve egy-egy szál virággal is megköszönte a pedagógusok egész éves odaadó munkáját.

A helyi Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatója, Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsanna elmondta, Szőreg életében aktívan részt vesz az intézmény, minden rendezvényen, megmozduláson képviseltetik magukat, aktívan közreműködnek. Hangsúlyozta, fontos, hogy nyugodt, biztos hátteret biztosít nekik a körzet képviselője, aki mindenben segíti az iskolát.

Tekintse meg a Városi Televízió Szeged összeállítását.

Előző sztori

71 kiló halat fogtak a dorozsmai médiások + FOTÓK

Következő sztori

Úszás: Risztov Éva 10 kilométeren is olimpiai induló