//

Tűzijátékkal búcsúzott a Szeged Napja rendezvénysorozat + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Látványos tűzijátékkal zárták le vasárnap este a Szeged Napja ünnepségsorozatot. A tíznapos rendezvény helyet adott többek között a borfesztiválnak és a hídi vásárnak, de városunkba látogatott a Quimby és a Heaven Street Seven zenekar is.

Tíznapos gasztrokulturális kavalkád ért véget vasárnap este: a Dóm tér fölé lőtt rakétákkal búcsúzott a Szeged Napja rendezvénysorozat. Az ünnepség igen színes programkínálattal mozgatta meg a szegedieket, és a városba érkező turisták ezreit. A XVIII. Szegedi Borfesztiválon a 120 borász termékét kóstolhattuk meg, a teljes hazai borvidék képviselte itt magát. Több száz kézműves ajándéktárgy közül válogathattunk a XIII. Szegedi Hídivásáron is: közel egy kilométer hosszan válogatott kézműves termékek, látványműhelyek és mesterség-bemutatók mellett különleges kulturális kínálat várta a hídra térőket.

Május 25. és 27. között nyílt meg a Dóm téri kavalkád is, itt rögtön három ingyenes szuperkoncerttel is megajándékozták a szegedieket: a Pál Utcai Fiúk és a Heaven Street Seven után a Quimby is elhúzta a nótánkat. Egy-két borúsabb napszaktól eltekintve az időjárás is a fesztivál mellé állt, így senkinek sem kellett keserű szájízzel távoznia a város egyik legnívósabb rendezvényéről.

Előző sztori

Játékvárossá változott a Szent István tér + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Az új adókról és a következő Btk.-ról folytatódik a vita a parlamentben

Legutóbbi hasonló cikkek