Közélet

Naposcsibéket osztott Makón a Jobbik + FOTÓK

Naposcsibéket osztott Makón a Jobbik + FOTÓK

2012. május 22., kedd
Naposcsibéket osztott Makón a Jobbik + FOTÓK

A Jobbik Magyarországért Mozgalom makói alapszervezete a hétvégén egy támogatói felajánlás segítségével 3000 kiscsirkét osztott szét a városban.

Három különböző helyszínen, egymástól távol eső táp-takarmányboltokban lehetett hozzájutni a csibékhez. A szervezet egyetlen kikötése volt, hogy aki a baromfikat haza szerette volna vinni, az a tápboltban vegye meg a csirkék fejlődéséhez elengedhetetlen induló takarmányt. Minderre azért volt szükség, hogy a csirkék valóban olyan emberekhez, családokhoz kerülhessenek, akiknek feltett szándékuk őket felnevelni, akiknek valóban nagy szükség lehet az állatokra, mivel azok megvásárlása anyagi gondok miatt esetleg nem lehetséges. Tekintve, hogy az akcióra sokkal többen jelentkeztek, mint amire a Jobbik számított - így sajnos sokan üres kézzel térhettek haza, azonban a baromfiosztási akció hamarosan ismét megszervezésre kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.