Sport

Megye I-es tippbajnok: Kecskés Miklós 9 pontos

Megye I-es tippbajnok: Kecskés Miklós 9 pontos

2012. május 31., csütörtök
Megye I-es tippbajnok: Kecskés Miklós 9 pontos
A Tápé ESK csapatkapitánya három mérkőzésre tippelt helyesen a szerdai fordulóban. A megyei I. osztály 31. fordulójának meccseire Kecskés Miklós(képünkön éppen fejel), a szabadnapos Tápé ESK csapatkapitánya tippelt. A rutinos futballista számítása három mérkőzés esetében jött be: a SZVSE 1-1-re végzett a Csongráddal, az Algyő verte az UTC-t, a Vásárhely pedig a Csanádpalotát. A forduló meglepetéseredményei (a Mindszent döntetlenje a Sándorfalva, a Röszke pontszerzése a Dorozsma, illetve a Kiszombor iksze a Kistelek ellen) viszont az ő jóslataiba is belerondítottak. Játékosunk összesen 9 pontot kasszírozott. Mindez azt jelenti, hogy a Tippbajnok versenyben továbbra is Koncz Róbert (Kisteleki TE) vezet 24 pontjával. Mögötte Hadár Attila (Algyő SK), Gonda László (UTC) és Sándor László (Nagymágocs SE) hármasa áll 18 ponttal. Őket a 17 pontos Vasas Gábor (Sándorfalva SK), a 16 pontos Tóth Csaba (Mindszent SE) és Bosánszki Mihály (KSE Balástya) követi 15 ponttal, megelőzve a 12 pontos Erdélyi Mátyást (Csanádpalota FC) és Lévai Mihályt (Csongrád TSE), a 9 pontos Kecskés Miklóst, 6 pontos Mórocz Zsoltot (Kiskundorozsma) és Szűcs Krisztiánt (Ásotthalom TE), valamint az egyaránt 5 ponttal álló Hegyesi Zsoltot (SZVSE) és Jesenszki Györgyöt (HFC II.). A következő fordulóban a szabadnapos Kiszombor KSK kapitányát fogjuk faggatni. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Kecskés Miklós (Tápé ESK) a 31. fordulóra:

Mórahalom – Ásotthalom 3-0 - végeredmény: 2-2 - kapott pont: 0SZVSE – Csongrád 1-1 - végeredmény: 1-1 - kapott pont: 4HFC II. – Csanádpalota 2-0 - végeredmény: 1-0 - kapott pont: 3Algyő – UTC 2-0 - végeredmény: 3-2 - kapott pont: 2Mindszent – Sándorfalva 0-1 - végeredmény: 2-2 - kapott pont: 0Nagymágocs – Balástya 0-0 - végeredmény: 0-2 - kapott pont: 0Kiskundorozsma – Röszke 2-1 - végeredmény: 0-0 - kapott pont: 0Kistelek – Kiszombor 3-1 - végeredmény: 2-2 - kapott pont: 0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.