Sport

Kézilabda: győzni kell a Hajdúnánás ellen

Kézilabda: győzni kell a Hajdúnánás ellen

2012. május 4., péntek
Kézilabda: győzni kell a Hajdúnánás ellen

Szombaton 16 órától folytatná jó sorozatát a Szeged-Kiskundorozsma KSE női kézilabdacsapata az NB I/B-ben. Az ellenfél a Hajdúnánás lesz.

A

Prónay Gyula

vezette csapat remek sorozatot tudhat magáénak: az új edző irányítása alatt a gyors, dinamikus indításokra építő gárda Örkényben döntetlent játszott, majd hazai pályán kiváló játékkal verte a Kecskemét és az Orosháza együttesét az elmúlt két alkalommal. Ezúttal azonban komolyabb ellenfél, a tabella 5. helyén álló Hajdúnánás érkezik a dorozsmai Orczy-iskola tornacsarnokába, ráadásul sérülések is hátráltatják a gárdát. "Remek a hangulat a csapat háza táján, azonban örömünket beárnyékolja, hogy a két legjobb góllövőnkre, a

Karsai

testvérekre nem számíthatunk.

Dóra

az előző mérkőzés bemelegítésekor sérült le,

Roberta

pedig a strandkézilabda-válogatott mérkőzésén szenvedett vádlisérülést" - tudtuk meg a csapat trénerétől. Mivel a bajnokságból még két forduló van hátra, az SZKKSE-nek mindenképp győznie kell, ha előrébb akar lépni a tabellán. A szombati rivális ősszel ötgólos győzelmet aratott otthonában a szegedi lányok ellen (31-26), akiket most két remek lövőjük hiányában is fűteni fog a visszavágás vágya. Az SZKKSE - Hajdúnánás NB I/B-s női kézilabda-mérkőzést szombaton 16 órától rendezik a dorozsmai Orczy-iskola tornatermében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.