Bulvár

Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik

Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik

2012. május 30., szerda
Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás ügyében kéri a lakosság segítségét - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Az eddigi információk szerint 2012. május 14. napján 13:00 óra körüli időben egy Toyota Hiace típusú tehergépkocsi sofőre közlekedett Mihálytelek irányából Röszke felé, amikor a mögötte haladó Renault Thalia típusú személyautó az előzésébe kezdett. A Toyota sofőre – vélhetően – nem vette észre az előzést és elkezdett balra húzódni, majd a felezővonalon is áttért, ezért a Renault vezetője balra kormányzással próbálta elkerülni az ütközést. A Renault ennek során a menetirány szerinti bal oldali útpadkán lehajtott és autójával megcsúszott, majd egy fának ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A Toyota tehergépkocsi vezetője a történtek után anélkül továbbhajtott, hogy meggyőződött volna, hogy történt-e személyi sérülés. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel érintett járművel vagy annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 16-22. számon vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/13-48-as melléken lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.