Közélet

Országjáró turnéba kezdett a DK

Országjáró turnéba kezdett a DK

2012. április 5., csütörtök
Országjáró turnéba kezdett a DK

Országjáró turnéba kezdett a Demokratikus Koalíció, melynek szegedi állomásán Molnár Csaba volt MSZP-s miniszter közölte, a jobboldal által szitokszóként emlegetett nyolc év szocialista kormányzása „hazánk szempontjából kiemelkedően fantasztikus időszak volt”.

Az MSZP-ből a Demokratikus Koalíció tagjai közé átlépő

Molnár Csaba

, DK ügyvezető alelnöke úgy látja, hogy a szocialist kormányzás nyolc évében nagy fejlődés ment végbe Magyarországon, ezért hazugnak tartja a Fidesz propagandáját. Példaként a szegedi nagyberuházásokat hozta fel, az Agórát és a 2-es villamost, amit egyébként mint MSZP-s közlekedési miniszterként ő indított el. „Ahogy Szegeden még van lehetősége a politikai ellenzéknek, úgy azt hiszem két év múlva már a mai ellenzék fogja meghatározni a politikát” – jelentette ki. Molnár hozzátette,

Schmitt Pál

távozott,

Orbán Viktor

miniszterelnök pedig politikai értelemben megbukott.

A DK erős középpárt lesz az ügyvezető alelnök szerint a következő választásokon. Jelenleg 5000 tagot számlálnak, amivel kapcsolatban Molnár megjegyezte, az LMP-nek és a Jobbiknak együttvéve sincs ennyi tagja. Molnár Csaba újságírói kérdésre válaszolva elmondta azt is, az esztendő második felére elkészül önálló politikai programjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.