Novemberi Szerencsenapok Extra

Kosárlabda: szombaton megkezdi a rájátszást a Kosársuli

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hétvégén megkezdődnek az alsóházi rájátszás küzdelmei a férfi kosárlabda NB I/B osztályban is. Az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli gárdája az alapszakaszt követően a 9-16. helyért játszhat. A vásárhelyiek első ellenfele az egykori legendás klub, a Budapesti Honvéd csapata lesz.

Az idén kuparendszerben játszák a csapatok a rájátszást, ami azt jelenti, hogy az oda-visszavágó összesített eredményének győztese a 9-12., míg a vesztese a 13-16. helyezésért játszhat a második körben. A vásárhelyiekre várhatóan nehéz percek várnak a fővárosban szombaton 18 órakor kezdődő találkozón, hiszen a Honvéd a nyugati csoportban 12-10-es mutatóval összességében pozitívan zárta az alapszakaszt. A fővárosiak játékoskeretében igazán “nagy név” nem található, de Kwame Róbertre, Bohanek Balázsra és a maga 190 centijével már kis embernek számító Tursics Krisztiánra mindenképpen oda kell figyelnie Utasiéknak. Elek András, a kék-sárgák edzője abban bízhat, hogy az MTK Törökbálint elleni győzelemkor mutatott jó formát sikerül átmentenie játékosainak a mostani hétvégére is, hiszen ezúttal valamennyi kosarasára számíthat. Érdekesség, hogy a találkozó visszavágóját nem a jövő szombaton, hanem április 20-án, pénteken 19 órakor rendezik a Hódtói Sportcsarnokban.

Előző sztori

Hétvégi programajánló + VIDEÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Hétfő este megtudjuk, ki az államfőjelölt

Legutóbbi hasonló cikkek