Sport

Kosárlabda: szombaton megkezdi a rájátszást a Kosársuli

Kosárlabda: szombaton megkezdi a rájátszást a Kosársuli

2012. április 13., péntek
Kosárlabda: szombaton megkezdi a rájátszást a Kosársuli

A hétvégén megkezdődnek az alsóházi rájátszás küzdelmei a férfi kosárlabda NB I/B osztályban is. Az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli gárdája az alapszakaszt követően a 9-16. helyért játszhat. A vásárhelyiek első ellenfele az egykori legendás klub, a Budapesti Honvéd csapata lesz.

Az idén kuparendszerben játszák a csapatok a rájátszást, ami azt jelenti, hogy az oda-visszavágó összesített eredményének győztese a 9-12., míg a vesztese a 13-16. helyezésért játszhat a második körben. A vásárhelyiekre várhatóan nehéz percek várnak a fővárosban szombaton 18 órakor kezdődő találkozón, hiszen a Honvéd a nyugati csoportban 12-10-es mutatóval összességében pozitívan zárta az alapszakaszt. A fővárosiak játékoskeretében igazán "nagy név" nem található, de

Kwame Róbertre, Bohanek Balázsra

és a maga 190 centijével már kis embernek számító

Tursics Krisztiánra

mindenképpen oda kell figyelnie Utasiéknak.

Elek András

, a kék-sárgák edzője abban bízhat, hogy az MTK Törökbálint elleni győzelemkor mutatott jó formát sikerül átmentenie játékosainak a mostani hétvégére is, hiszen ezúttal valamennyi kosarasára számíthat. Érdekesség, hogy a találkozó visszavágóját nem a jövő szombaton, hanem április 20-án, pénteken 19 órakor rendezik a Hódtói Sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.