Sport

Kosárlabda: a Nagykanizsával játszik az ABCOM-Szeged

Kosárlabda: a Nagykanizsával játszik az ABCOM-Szeged

2012. április 11., szerda
Kosárlabda: a Nagykanizsával játszik az ABCOM-Szeged

Az amatőr női kosárlabda NB I rájátszásának döntőjébe jutott ABCOM-Szeged szombaton játssza a finálé első mérkőzését a Nagykanizsa otthonában.

Pénteken magabiztos győzelmet aratott az ABCOM-Szeged KE NB I/B-s női kosárlabdacsapata a PEAC ellen, így kettős győzelemmel jutott az A csoportos tagságért vívott küzdelem döntőjébe. Ellenfele - némi meglepetésre - az a Nagykanizsa DKK lesz, amely az első mérkőzésen 18 pontos vereséget szenvedett a TFSE együttesétől, ám a hazai visszavágón 74-55-re tudott diadalmaskodni a főiskolások ellen, így összesítésben egy ponttal jobbnak bizonyult. A döntő első meccsét szombaton 15 órától rendezik Nagykanizsán, a második mérkőzésre pedig április 17-én, kedden 18 órától kerül sor az újszegedi sportcsarnokban. A két győzelemig tartó párharc esetleges harmadik mérkőzésére az összesítésben jobb pontaránnyal rendelkező csapat otthonában kerül sor, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége honlapjának tájékoztatása szerint április 19-én, csütörtökön 19 órától. A párharc győztese a Cegléddel vagy a BEAC-cal játszhat osztályozót az A csoportért. Emlékezhetünk: az ABCOM a másodosztályban minden mérkőzését megnyerte az alapszakaszban és a rájátszásban is, így egyértelmű esélyese a döntőnek, s az osztályozónak is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.