Sport

Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-val!

Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-val!

2012. április 20., péntek
Három nap, hét online közvetítés a SZEGEDma.hu-val!

Hétvégén beindul a nagyüzem megyénk sportéletében - mi sem ülünk babérjainkon, hanem klaviatúrát ragadunk, s a billentyűk közé csapunk, ha kell, nekivágunk a kilométereknek is! Három nap, hét online a SZEGEDma.hu-val!

Szombattól hétfőig nincs megállás, pörög a labda, s pörög az online is! Szerkesztőségünk sportkommandósai három napon át a szegedi csapatok, s a labda nyomába szegődnek, hogy percről percre hírt adhassanak Olvasóinknak a legkülönbözőbb bajnoki küzdelmekről.

Szombaton

nyakunkba vesszük a kilométereket:

17 órától

Ceglédről jelentkeznek száguldó riportereink a Szeged 2011 labdarúgócsapatának soron következő bajnoki derbijéről. Orosz Márkékkal párhuzamosan, ugyancsak

17 órától

, a Buchholcz-legénység, azaz a Tisza Volán SC a Csepelt fogadja a Felső Tisza parti stadionban - innen sem hiányozhatunk!

Vasárnap

aztán igazi nagyüzem lesz!

17 órától

nem kevesebb, mint három mérkőzés pillanatairól számolunk be: a Szegedi Vasutas igazi megyeegyes rangadót vív a Kistelekkel, a megyekettőben a 1. otthonában lép fel a 4., azaz Székkutason játszik az FK 1899 Szeged, míg az újszegedi sportcsarnokban a Pick Szeged kézilabdacsapata a Csurgó ellen lép pályára a bajnoki elődöntő első összecsapásán.

18.30-tól

- esetleg a Pick-meccs miatt kisebb csúszással - pedig a sportuszodából jelentkezünk, ahol a Szeged Beton a Honvéd együttesével száll harcba a bajnoki bronzcsata első párviadalában.

Hétfő

este zárul a hétvége, ismét labdarúgással, igaz, a zöld gyep helyett a csarnokból. Az UTC kupabronzérmes csapata

19 órától

igazi rangadót vív a Gödöllői Bikákkal, s hogy a fekete-fehér hazai torreádorok, vagy a fekete-sárga vendég bikák győzedelmeskednek-e, az három nap alatti hetedik online közvetítésünkből kiderül! Tartsanak velünk e három napos sportünnepen, hogy ne maradjanak le semmiről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.