Közélet

Gyurcsány szakdolgozatát leselejtezték

Gyurcsány szakdolgozatát leselejtezték

2012. április 7., szombat
Gyurcsány szakdolgozatát leselejtezték

Egyelőre Gyurcsány Ferenc mindkét szakdolgozatának nyoma veszett, a Pécsi Tudományegyetemen egyiket sem találják; második dolgozatát leselejtezték - írta szombati számában a Magyar Hírlap.

A lap emlékeztetett: a volt kormányfő az első dolgozatát 1984-ben írta a Pécsi Tanárképző Főiskolán, a Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel. A másodikat az egyetem közgazdasági karán, levelező tagozaton szerezte, 1990-ben végzett, s a nyilvántartás szerint A gazdasági társaságok és a tőzsde működése címmel írt záródolgozatot. Ez utóbbit selejtezték le.

Kottász Gergely

, az egyetem sajtóreferense a lapnak azt nyilatkozta: "a dolgozatok az egyetemi karokról a levéltári nyilvántartásba kerülnek, Gyurcsány dolgozatát 2003-ban adta át a kar a levéltárnak, ahol ötévente selejtezik őket, így a volt miniszterelnöké sincs már meg".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.