Közélet

Életvezetési tréninget tart Szegeden az Életharmónia Alapítvány

Életvezetési tréninget tart Szegeden az Életharmónia Alapítvány

2012. április 13., péntek
Életvezetési tréninget tart Szegeden az Életharmónia Alapítvány

"Tudatosság az életvezetésben" címmel szerveznek tréninget április végén a Dugonics András Piarista Gimnáziumban, ahol többek között a konfliktuskezelésről, az egészséges életmódról és a helyes életszemléletről tanulhatnak a résztvevők.

Életvezetési tréningre várja az érdeklődőket az Életharmónia Alapítvány. Az április 28-án 9-15 óráig és 29-én 9-14 óráig a Dugonics András Piarista Gimnáziumban (Szeged, Bálint Sándor u. 14.) tartandó rendezvény segíthet a problémák megfelelő kezelésében, az önismeretben és az önbizalom visszaszerzésében, megerősítésében. Elsősorban azon személyeknek nyújthat sokat ez a program, akik döntöttek és elindultak egy tudatosabb életvezetési úton. Viszont kérdésekkel, nehézségekkel, buktatókkal szembesültek, amelyek értelmezéséhez, megoldásához szívesen dolgoznának együtt csoportos formában hasonló utat, értékeket választó ismerősökkel, személyekkel. Itt lehetséges az egyéni megtorpanások és döntéshelyzetek nehézségeinek feldolgozása, tisztázása reflektív formában. A tréning zárt csoportként működik, ugyanazokkal a résztvevőkkel mindkét napon. Titoktartási kötelezettség érvényes minden csoporttagra, ami személyes információ elhangzik, az nem juthat ki a csoportból. Olyan mélységű megtorpanás vagy probléma hozható be a feldolgozásba, amelyet minden résztvevő maga határoz meg. Például: konfliktusok, kimerültség, tudatosság a célokban, a változásban, kommunikációban, vagy az egészséges életmódban, és környezeti magatartásban. Lehet bármilyen kérdés vagy probléma, ami életvezetésünk változtatása kapcsán felmerül, és annak megoldási nehézségeivel küszködünk. A tréninget

Koncz Zsuzsa

és

Kotogán Róbert

pszichológusok vezetik.

Amit a tréning nyújthat:

- Segít átkeretezni a problémák felvetését, ezáltal új nézőpontból való rálátást biztosít, - Mindezt kiegészíti a problémától való eltávolodás a tréning ideje alatt, egy lelki térben le lehet tenni az adott problémát, nehézséget, elakadást és körbe lehet járni mások számára is, akik megoldási ötletekkel, új értelmezési kerettel gazdagíthatják a megoldási lehetőségeinket, - Célok felülvizsgálata, letérések, útvesztők tudatosítása, - Új információk, új kapcsolatok, - Jó hangulat, feltöltődés. A program önköltséges, amihez támogatási összeget kell fizetni, melynek minimum összege: 9000 forint/fő. A program mindkét napján biztosítanak étkezést (amely egyben ajánló is az egészség- és környezettudatos táplálkozás gyakorlati formájához).

Jelentkezés és további információ:

E-mail:

eletharmonia@gmail.com;

Telefon:

70/315-9793

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.