Közélet

EDF DÉMÁSZ a Kiválóságért

EDF DÉMÁSZ a Kiválóságért

2012. április 3., kedd
EDF DÉMÁSZ a Kiválóságért

Az EDF DÉMÁSZ Csoport és az EDF DÉMÁSZ Hálózati Kft. vezető munkatársai Recognised for Excellence (R4E), azaz az Elismerés a kiválóságért négycsillagos díjakat vehettek át a napokban a Kiválóság tavasz 2012 rendezvényen.

A díjak azt az eredményes munkát ismerik el, amelyet az EDF DÉMÁSZ az EFQM Kiválóság Modell alkalmazásában elért. Az EFQM, European Foundation for Quality Management, vagyis Európai Minőség Menedzsment Alapítvány egy tagsági rendszeren alapuló non-profit szervezet, amelyet 1988-ban 14 vezető, élenjáró európai nagyvállalat hozott létre. Ez a szervezet az EFQM Kiválósági Modell tulajdonosa és az európai EFQM Kiválósági Díj (EEA: EFQM Excellence Award) szervezője és működtetője. Az EFQM alapgondolata, hogy egy szervezet a vevői és dolgozói elégedettséget, a pozitív társadalmi hatást megalapozott üzletpolitikával és stratégiával, a dolgozókra építve, valamint a partnerkapcsolatok, az erőforrások és a folyamatok menedzselésével éri el, ez pedig kiváló eredményekhez vezet. Az EFQM Modell önértékelésen alapul, eredménye pedig egy a napi gyakorlatban használható szemléletet ad a szervezet erősségeinek és fejlesztendő területeinek feltérképezésére.

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület szakértői Szegeden több napon át vizsgálták az EDF DÉMÁSZ tevékenységét, menedzsmenttel, dolgozókkal, partnerekkel találkoztak. Az értékelés eredményeként a Kiválóság Tavasz 2012 rendezvényen

Hiezl József

, az EDF DÉMÁSZ Zrt. vezérigazgató-helyettese és

Michel Cochet

, az EDF DÉMÁSZ Hálózati Kft. ügyvezető igazgatója vehette át a Recodnised for Excellence (R4E****) négycsillagos díjat. Az EDF DÉMÁSZ Csoport ezzel a díjjal megerősítette pozícióját a kiváló vállalatok között. A társaság 2 évig használhatja a kiválóság logót, mellyel a partnerek és ügyfelek felé is megmutathatja a kiválóság tényét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.