Közélet

Családi rendezvényre hív a füvészkertbe a környezetgazdálkodási kft.

Családi rendezvényre hív a füvészkertbe a környezetgazdálkodási kft.

2012. április 19., csütörtök
Családi rendezvényre hív a füvészkertbe a környezetgazdálkodási kft.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a Föld Napja alkalmából családi rendezvényt szervez a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertben.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. megítélése szerint, már egészen fiatal korban kell megkezdeni a környezettudatos szemlélet kialakítását, ezért a társaság nagy figyelmet fordít az óvodás és általános iskoláskorú gyermekek játékos formában történő szemléletformálására. Így - egyebek mellett – a Föld Napja alkalmából szervezett rendezvényen, továbbá a különféle gyűjtési versenyek (például: papírgyűjtés, PET palackok gyűjtése) valamint játékok révén, illetve üzemlátogatási lehetőség biztosításával igyekszik hatni rájuk és szüleikre. Mivel idén is megtartják a Föld Napja családi rendezvényt, együttműködve a SZTE Füvészkerttel, ezért a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ezúton szeretné meghívni azokat a kedves olvasókat, akik szeretnének „játékosan” bővebb ismeretet szerezni a környezetvédelemmel, valamint a társaság tevékenységével kapcsolatban, egy kellemes környezetben.

A Föld Napja családi rendezvény helyszíne

: 6726 Szeged, Lövölde utca 42. (SZTE Füvészkert).

Időpontja:

2012. április 22. (vasárnap) 10 órától 15 óráig. A rendezvény célja a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítése, a környezetvédelemhez kapcsolódó játékos vetélkedőkkel (mint például: jelmezverseny, hulladékteke, hulladék puzzle, stb.). A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. reméli, hogy ezen a családi napon a színes programokkal azaz (bábelőadás, kézműves foglalkozás, köztisztasági gépjármű bemutató, növényültetés, tombolasorsolás, stb.) maradandó élményt nyújthat minden kilátogató korosztály számára. A belépés díjtalan. A rendezvényre ingyenes buszjáratok indulnak 9.40 és 10.30 órakor a Széchenyi térről (Kelemen utcai megálló), majd visszafelé 15.10 és 16.00 órakor a füvészkert elől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.