Közélet

Állandó rendőri jelenlét a Cserepes sori piacon + FOTÓK

Állandó rendőri jelenlét a Cserepes sori piacon + FOTÓK

2012. április 18., szerda
Állandó rendőri jelenlét a Cserepes sori piacon + FOTÓK

A Mars tér után a Cserepes sori piacon is nyílt körzeti megbízotti iroda, így a jövőben állandó rendőri jelenlét lesz a forgalmas vásártéren.

Alig egy hete kaptak irodát

a Mars téren a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai, mától a Cserepes soron is üzemel körzeti megbízotti iroda, így a piacot üzemeltető cég és a rendőrség szándékai szerint biztonságosabbá válik majd az élet a vásártéren. Az új irodát a piac bejáratának oldalán, a régi díjbeszedő helyiségben alakították ki. Az ünnepélyes átadón

Gyimesi László

(Fidesz-KDNP) tanácsnok arról beszélt, hogy az egyik legfontosabb ígérete volt választói felé egy körzeti megbízotti iroda (KMB) nyitása. Képviselőtársa,

Nógrádi Tibor

pedig azt emelte ki, hogy a lehető legjobb helyen nyílt meg az új KMB-iroda, hiszen két körzet határán fekszik a piac, egy centrális helyen, ahonnan Kecskéstelep és Alsóváros is könnyen elérhető.

Zélity László

a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője a nyitás szakmai oldalát ecsetelte, hangsúlyozva, hogy egy éves program célegyenesébe értek, hiszen eddig öt irodát sikerült megnyitni, a következő Szentmihályon kezdi meg működését, a kiskundorozsmai pedig új, korszerűbb helyre költözik.

Erdős István

, a Cserepes sori Piac Kft. ügyvezetője elmondta, hogy ez a pillanat többek között a Móraváros felé nyitásnak egy következő állomása is. A körzet parlamenti képviselője,

Nógrádi Zoltán

a választókerületek fejlődésének fontos mozzanataként határozta meg a körzeti irodák nyitását, amely a közbiztonság területén hoz pozitív változásokat, majd hozzátette, hogy körzetének következő, a belügyi, rendőri szerveket érintő mérföldköve a régi röszkei határátkelő újranyitása lesz, illetve az ásotthalmi átkelő átadása, amire reményei szerint decemberig reális esély mutatkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.