Szépkorú fotósok mozgalmas, fiatalos képei Kecskésen + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A békés, nyugdíjas években a hölgyekre inkább az a jellemző, hogy a kert szépségeiben, kézimunkában, olvasásban találnak örömet, ám vannak, akik igazi fiatalos hobbinak hódolnak: a kecskéstelepi nyugdíjasklub fotókiállításon mutatta be, mit tudnak fotográfusaik.

A Nap-Fény Senior Fotókör három élettel teli, vidám fotósa állította ki munkáit a kecskéstelepi művelődési házban, Pintér Tiborné, Kaszányi Lajosné és Kádár Mihályné.

„A füvészkertben gyönyörű virágokra lettünk figyelmesek, sehogy sem sikerült jó szögből komponálni, erre lekaptam kalapomat, és lefeküdtem” – mesélte az egyik fényképésztanonc, milyen hévvel vetik bele magukat a fényképezésbe. A Kecskési Nyugdíjas Egyesületbe jár a három hölgy, elmondásuk szerint ez a legjobb nyugdíjasklub. A fotókör 3-4 éve működik, a Senior Centerbe közel húszan járnak elsajátítani a fényrajzolás művészetét. Németh Istvánné, a kör vezetője elmondta, hogy a fényképészeten kívül tanulnak képszerkesztést is, és rendszeresen fotóznak terepen, illetve egyéni feladatként mindenkinek kell odahaza is fotóznia.

A művelődési házban kiállított képeken láthatunk fotókat Visegrádról, a Boszporuszról, Erdélyből, állatkertből vagy éppen egy mozgalmas távházból. A tárlatot március 14-én nyitották meg, és egész áprilisban látogatható lesz még.

no images were found

Előző sztori

Vízilabda: a felsőházért játszanak az EHÖK-ös lányok

Következő sztori

Néha le kell menni kutyába a kutyáért + FOTÓK, VIDEÓ