Kultúra

Szépkorú fotósok mozgalmas, fiatalos képei Kecskésen + FOTÓK

Szépkorú fotósok mozgalmas, fiatalos képei Kecskésen + FOTÓK

2012. március 24., szombat
Szépkorú fotósok mozgalmas, fiatalos képei Kecskésen + FOTÓK

A békés, nyugdíjas években a hölgyekre inkább az a jellemző, hogy a kert szépségeiben, kézimunkában, olvasásban találnak örömet, ám vannak, akik igazi fiatalos hobbinak hódolnak: a kecskéstelepi nyugdíjasklub fotókiállításon mutatta be, mit tudnak fotográfusaik.

A Nap-Fény Senior Fotókör három élettel teli, vidám fotósa állította ki munkáit a kecskéstelepi művelődési házban,

Pintér Tiborné

,

Kaszányi Lajosné

és

Kádár Mihályné.

„A füvészkertben gyönyörű virágokra lettünk figyelmesek, sehogy sem sikerült jó szögből komponálni, erre lekaptam kalapomat, és lefeküdtem” – mesélte az egyik fényképésztanonc, milyen hévvel vetik bele magukat a fényképezésbe. A Kecskési Nyugdíjas Egyesületbe jár a három hölgy, elmondásuk szerint ez a legjobb nyugdíjasklub. A fotókör 3-4 éve működik, a Senior Centerbe közel húszan járnak elsajátítani a fényrajzolás művészetét.

Németh Istvánné

, a kör vezetője elmondta, hogy a fényképészeten kívül tanulnak képszerkesztést is, és rendszeresen fotóznak terepen, illetve egyéni feladatként mindenkinek kell odahaza is fotóznia. A művelődési házban kiállított képeken láthatunk fotókat Visegrádról, a Boszporuszról, Erdélyből, állatkertből vagy éppen egy mozgalmas távházból. A tárlatot március 14-én nyitották meg, és egész áprilisban látogatható lesz még.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.