/

Likőrre tequila – elkapták a szarkát

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korábban is sikerrel járt, így újból célba vette Szeged egyik élelmiszerboltját kedd este egy 22 éves szegedi férfi azért, hogy egy üveg tequilát lovasítson meg – olvasható a rendőrség közleményében.

A tolvaj kerékpárral jelent meg a helyszínen – ugyanígy érkezett akkor is, amikor korábban négy üveg likőr boldog gazdájaként, fizetés nélkül távozott ugyanebből a boltból. A férfi a nadrágjába rejtette a szeszes italt, azonban az üzletből való távozáskor a biztonsági őr útját állta, megragadta a karját, mire ő a fogásából kitörve ellökte az őrt és kirohant az üzletből.

A féltett árut elrejtette az egyik emeletes ház oldalába, de pechjére a bringáját otthagyta a boltnál. Mikor visszament érte, az üzlet alkalmazottai már várták és követelték vissza az ellopott árut. A biztonsági őr jelzésére kiérkező rendőrök előállították a bolti szarkát, aki a kihallgatása során elmondta, hogy megbánta tettét. Ellene rablás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – áll a közleményben.

Default thumbnail
Előző sztori

Keveredik a munka a magánélettel az internet miatt

Következő sztori

Több tucat program az Árvízi Emléknapon

Legutóbbi hasonló cikkek