Bulvár

Likőrre tequila - elkapták a szarkát

Likőrre tequila - elkapták a szarkát

2012. március 7., szerda
Likőrre tequila - elkapták a szarkát

Korábban is sikerrel járt, így újból célba vette Szeged egyik élelmiszerboltját kedd este egy 22 éves szegedi férfi azért, hogy egy üveg tequilát lovasítson meg - olvasható a rendőrség közleményében.

A tolvaj kerékpárral jelent meg a helyszínen - ugyanígy érkezett akkor is, amikor korábban négy üveg likőr boldog gazdájaként, fizetés nélkül távozott ugyanebből a boltból. A férfi a nadrágjába rejtette a szeszes italt, azonban az üzletből való távozáskor a biztonsági őr útját állta, megragadta a karját, mire ő a fogásából kitörve ellökte az őrt és kirohant az üzletből. A féltett árut elrejtette az egyik emeletes ház oldalába, de pechjére a bringáját otthagyta a boltnál. Mikor visszament érte, az üzlet alkalmazottai már várták és követelték vissza az ellopott árut. A biztonsági őr jelzésére kiérkező rendőrök előállították a bolti szarkát, aki a kihallgatása során elmondta, hogy megbánta tettét. Ellene rablás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.