Kosárlabda: Tanács talán már játszhat a Kaposvár ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közel három hét kihagyás után Tanács Attila, a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdázója már megkezdte a könnyített edzésmunkát, s kiderült az is, mi volt a baj a vállával.

Amint arról a csapat honlapja korábban már beszámolt, Tanács Attila vállába közel három héttel ezelőtt kondizás közben éles fájdalom nyilallt, s azóta kihagyni kényszerült az edzéseket és a meccseket. Kedden meglett az MRI-vizsgálat eredménye, ami után a megfelelő kezelést is megkapta a 4-5-ös poszton bevethető kosaras.

“A diagnózis szerint egy apró izom szakadt el a vállamban s ez ízületi gyulladást okozott” – tudta meg a Szedeák honlapja Tanács Attilától. “Fizikoterápiát javasoltak, illetve kaptam gyulladáscsökkentő injekciót. A héten egyébként elkezdtem a könnyített edzéseket, remélem a mester már hétvégén számíthat rám. Szeretnék ott lenni a csapattal a Kaposvár elleni fontos találkozón, de sok múlik azon is, hogy az edzések jelentette terhelés hatására kiújul-e a gyulladás. Igyekszem kímélni, de az edzésmunkát is igyekszem elvégezni, hogy bevethető legyek a hétvégén” – tette hozzá bizakodva a 30. születésnapját pénteken betöltött játékos.

Default thumbnail
Előző sztori

Az egészségügyben dolgozók béremeléséről döntött a kormány

Default thumbnail
Következő sztori

Feloldották a látogatási tilalmat Szentesen

Legutóbbi hasonló cikkek