Sport

Kosárlabda: Tanács talán már játszhat a Kaposvár ellen

Kosárlabda: Tanács talán már játszhat a Kaposvár ellen

2012. március 20., kedd
Kosárlabda: Tanács talán már játszhat a Kaposvár ellen

Közel három hét kihagyás után Tanács Attila, a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdázója már megkezdte a könnyített edzésmunkát, s kiderült az is, mi volt a baj a vállával.

Amint arról a csapat honlapja korábban már beszámolt

,

Tanács Attila

vállába közel három héttel ezelőtt kondizás közben éles fájdalom nyilallt, s azóta kihagyni kényszerült az edzéseket és a meccseket. Kedden meglett az MRI-vizsgálat eredménye, ami után a megfelelő kezelést is megkapta a 4-5-ös poszton bevethető kosaras. "A diagnózis szerint egy apró izom szakadt el a vállamban s ez ízületi gyulladást okozott" -

tudta meg a Szedeák honlapja

Tanács Attilától. "Fizikoterápiát javasoltak, illetve kaptam gyulladáscsökkentő injekciót. A héten egyébként elkezdtem a könnyített edzéseket, remélem a mester már hétvégén számíthat rám. Szeretnék ott lenni a csapattal a Kaposvár elleni fontos találkozón, de sok múlik azon is, hogy az edzések jelentette terhelés hatására kiújul-e a gyulladás. Igyekszem kímélni, de az edzésmunkát is igyekszem elvégezni, hogy bevethető legyek a hétvégén" - tette hozzá bizakodva a 30. születésnapját pénteken betöltött játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.