Sport

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 4. forduló

Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 4. forduló

2012. március 30., péntek
Ki lesz a megye I. tavaszi tippbajnoka? - 4. forduló
Népszerű játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának mérkőzéseire a Sándorfalva SK csapatkapitánya, Vasas Gábor kapus tippel. A megyei I. osztály 21. fordulóját rendezik szombaton és vasárnap. Tippbajnok játékunkban a szabadnapos, negyedik helyen tanyázó Sándorfalva SK csapatkapitányát, Vasas Gábort kértük föl, jósolja meg a végeredményeket. A 22 esztendős kapuvédő várakozásai szerint riválisaik, a dobogósok mind győzni tudnak majd: a Mórahalom és az Ásotthalom odahaza, a Nagymágocs, illetve a Kistelek ellen, az Algyő pedig Vásárhelyen. Úgy véli, üldözőik közül a Csongrád és a Dorozsma is jelentősen tud zárkózni ebben a körben, ahol igazi meglepetésre - szemben a legutóbbi fordulóval - egyik pályán se számít. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért továbbra is 2 pont jár. Aki emellett jól érzi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont jár döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér. Az eddigi próbálkozók közül Bosánszki Mihály (Balástya) 15 pontot teljesített, míg Hegyesi Zsolt (SZVSE) és Jesenszki Györgyi (HFC II.) 5 ponttal kellett, hogy beérje.

Vasas Gábor (Sándorfalva SK) tippjei a 21. fordulóra:

Szegedi VSE - Mindszent 2-1 Ujszegedi TC - Balástya 2-1 Tápé - Kiskundorozsma 0-1 Mórahalom - Nagymágocs 2-0 Hódmezővásárhelyi FC II. - Algyő 0-1 Csongrád - Kiszombor 3-0 Csanádpalota - Röszke 1-1 Ásotthalom - Kistelek 3-2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.