Közélet

Gyimesi iskola- és óvodabútorokat hozatott Németországból + FOTÓK

Gyimesi iskola- és óvodabútorokat hozatott Németországból + FOTÓK

2012. március 7., szerda
Gyimesi iskola- és óvodabútorokat hozatott Németországból + FOTÓK

Németországból érkeztek iskola- és óvodabútorok a Béke és a Gyertyámos utcai tanintézményekbe. A körzet képviselője, Gyimesi László (Fidesz-KDNP) és egy német partnerszervezet kapcsolata első együttműködésének segítségével szállították ki az oktatási eszközöket.

Mintegy tucatnyi iskolapadot kapott a Béke Utcai Általános Iskola, a Gyertyámos Utcai Óvoda pedig kisszékekkel, ágyakkal, fogasokkal lett gazdagabb annak az együttműködésnek köszönhetően, mely

Gyimesi László

, a körzet képviselője és egy németországi partnerszervezet között jött létre. „Hosszú távú kapcsolatot szeretnénk kialakítani, és akár szervezeti keretek közé szorítani ezt az együttműködést. Első körben az oktatás számára tudunk így használt taneszközöket szállítani, de tartós élelmiszercsomagok is érkezhetnek a jövőben a rászoruló családoknak. Első körben azokat az intézményeket tudjuk így segíteni, amelyeket a költségvetési elvonások sújtottak” – mondta el portálunknak a képviselő, hozzátéve, hogy a szállítási költséget kell csak kifizetni – amit most a képviselői keretéből finanszírozott – az eszközöket ingyen kapják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.