Sport

Dobogós szegedi atléták a MEFOB félmaratonin

Dobogós szegedi atléták a MEFOB félmaratonin

2012. március 27., kedd
Dobogós szegedi atléták a MEFOB félmaratonin

A hétvégén rendezték meg Baján nemzetközi versennyel egybekötve a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság félmaratoni versenyét, melyen a Titán TC két felnőtt atlétája is részt vett.

A Titán TC két indulója közül

Szelepcsényi Zsolt

a 2.,

Lóczi Attila

a 6. helyen ért célba a több mint 21 kilométeres távon. Ez a teljesítmény a MEFOB-os mezőnyben mindkettejüknek a dobogóra volt elég, Szelepcsényi idejével 1., Lóczi pedig 3. lett. "Idén kimért pályán és hivatalos időmérés mellett közelítették meg tavalyi eredményeiket atlétáim, ami az előzményeket figyelembe véve nagyszerűnek mondható. Az elvégzett edzéseket figyelembe véve fordított befutási sorrendre lehetet számítani, de idén is Zsolt bírta jobban a versenyszituációt. A következő négy hétben rövidebb gyors futások jönnek, hogy az április végén lévő 10 000 méteres magyar bajnokságon is jól szerepeljenek" - értékelte a két atléta teljesítményét Menyhárt Zoltán atlétaedző. "Támogatás hiányában azonban nem tudunk edzőtáborokat szervezni a nagyok részére, akik tanulás és munka mellett hozzák az eredményeket városunknak" - tette hozzá, megjegyezve a klub szűkös anyagi lehetőségeit.

Férfi 21,1 km:

2. Szelepcsényi Zsolt (92) 1:11’04 MEFOB: 1.helyezés 6. Lóczi Attila (84) 1:13’04 MEFOB: 3.helyezés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.