Sport

Vízilabda: sorsdöntő BL-csata Egerben

Vízilabda: sorsdöntő BL-csata Egerben

2012. február 7., kedd
Vízilabda: sorsdöntő BL-csata Egerben

Az időjárás miatt szombaton elmaradt az A-Híd Szeged Beton VE tavaszi bajnoki nyitánya itthon a Debrecen ellen, szerdán viszont Egerben vár komoly megmérettetés a csapatra.

Az utolsó előtti fordulóra kerül sor a férfi vízilabda Bajnokok Ligája C csoportjában, ennek jegyében - ha az időjárás nem szól közbe - szerda este 19 órától az A-Híd Szeged Beton magyarkupa-győztes együttese Egerben vendégszerepel. A vendéglátók a szombati csonka bajnoki fordulóban az OSC elleni kilenc gólos győzelemmel (15-6) hangolt a BL-derbire, míg Baksa Lászlóék mérkőzését halasztani kellett, mivel a Debrecen nem tudott útra kelni. "Nem kalkulálgatunk: nyerni szeretnénk, ez jót tenne a csapat önbizalmának is, de a legfontosabb, hogy az utolsó hazai meccset a Partizan ellen behúzzuk" - mondta a Beton friss Európa-bajnoki bronzérmes hálóőre a szerdai összecsapás kapcsán. A két csapat őszi BL-meccsén

6-3-as Beton-diadal

született az újszegedi sportuszodában, ám óva intő jel az egriek kapcsán, hogy hazai medencében legutóbb 12-8-ra verték a címvédő Partizan Beogradot. A mérkőzést szerda este 19 órától rendezik az egri Bitskey-uszodában, a találkozót a Sport1 Televízió élőben közvetíti.

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája C csoportjának állása az 5. forduló előtt:

1. TEVA-VASAS-UNIQA 4 2 2 – 42–36 +6 8 p. 2. SZEGED-BETON VE 4 2 1 1 36–35 +1 7 p. 3. Partizan Beograd (szerb) 4 1 1 2 35–37 –2 4 p. 4. ZF-EGER 4 1 – 3 26–31 –5 3 p.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.