Bulvár

Szénmonoxid-mérgezés Bordányban, egy ember meghalt

Szénmonoxid-mérgezés Bordányban, egy ember meghalt

2012. február 7., kedd
Szénmonoxid-mérgezés Bordányban, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, hárman kórházba kerültek egy szénmonoxid mérgezés következtében Bordányban - közölte a rendőrség sajtószolgálata.

A bejelentést követően azonnal a helyszínre indult a bordányi körzeti megbízott, aki a mentőkkel és egy szomszéddal együtt bement a házba, ahol négyen tartózkodtak. A körzeti megbízott felment az emeletre, míg a mentők lent látták el a sérülteket. Az emeletről két nőt hoztak le, az egyiket a körzeti megbízott egyedül, míg a másikat a mentőkkel közösen. A szénmonoxid-mérgezés következtében egy 49 éves nő a helyszínen életetét vesztette, míg három lánya (17-26 évesek) kórházba került. Az elsődleges adatok alapján a tragédiát a kazán helytelen működése okozta. Az eset körülményeit szakértők bevonásával közigazgatási eljárás keretében a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.