Megkezdték a hó és jég elszállítását

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn éjszaka külső vállalkozók bevonásával kezdte meg a kezelésében lévő utakról a hó és a jég elszállítását a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. – tájékoztatott Makrai László ügyvezető.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tekintettel a nagytömegű lehullott hóra, a következő napokban hosszan elhúzódó várható fagypont alatti hőmérsékletre, valamint a felhalmozódott hótömeg miatt kialakult helyhiányra, 2012. február 6-án hétfőn éjjel, külső vállalkozók bevonásával, megkezdi a kezelésében lévő utakról a hó és a jég elszállítását 22.00 és 6.00 között, a Belvárosból kifelé haladva, elsősorban a nagy forgalmat és tömegközlekedést érintő szakaszokat érintve -olvasható a közleményben.

A helyszínekre felvonuló 6 nagyteljesítményű géplánc akadálytalan munkavégzése, és az esetleges károkozások elkerülése érdekében, kérjük a felsorolt helyszíneken parkoló jármű tulajdonosokat, hogy járművüket ebben az időszakban távolítsák el – hívja fel a figyelmet a közlemény.

Erre a célra ajánlják a megtisztított Rakparti parkolót.
6 géplánc: 6 nagyteljesítményű rakodógép;17 nagyteljesítményű szállító jármű (3 illetve 4 tengelyesek)

1. nap – Február 6. Helyszínek, útvonalak:
1., Tisza Lajos krt. végig, a parkolósávval együtt (Felső-Tiszapart – Árvízi Emlékmű)
2., Belváros (Feketesas u., Somogyi B. u.,)
3., Kossuth Lajos sgt. (nagykörúti csomópont – Stefánia körforgalom),
4., József Attila sgt mindkét oldal (nagykörúti csomópont –Tisza Lajos körút)
5., Petőfi sgt. (nagykörúti csomópont – Dugonics téri körforgalom)
6., Mikszáth Kálmán u,- Bartók tér- Attila utca- Mars tér

A munkálatok folytatása esetén további helyszínekről a társaságunk sajtó útján tájékoztatja a lakosságot – közölte Makrai László.

Előző sztori

Kedden tartja tizennegyedik évértékelőjét Orbán Viktor

Következő sztori

Speciális mentők segítenek Szegeden + FOTÓK