Közélet

Megkezdték a hó és jég elszállítását

Megkezdték a hó és jég elszállítását

2012. február 6., hétfő
Megkezdték a hó és jég elszállítását

Hétfőn éjszaka külső vállalkozók bevonásával kezdte meg a kezelésében lévő utakról a hó és a jég elszállítását a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. - tájékoztatott Makrai László ügyvezető.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tekintettel a nagytömegű lehullott hóra, a következő napokban hosszan elhúzódó várható fagypont alatti hőmérsékletre, valamint a felhalmozódott hótömeg miatt kialakult helyhiányra, 2012. február 6-án hétfőn éjjel, külső vállalkozók bevonásával, megkezdi a kezelésében lévő utakról a hó és a jég elszállítását 22.00 és 6.00 között, a Belvárosból kifelé haladva, elsősorban a nagy forgalmat és tömegközlekedést érintő szakaszokat érintve -olvasható a közleményben. A helyszínekre felvonuló 6 nagyteljesítményű géplánc akadálytalan munkavégzése, és az esetleges károkozások elkerülése érdekében, kérjük a felsorolt helyszíneken parkoló jármű tulajdonosokat, hogy járművüket ebben az időszakban távolítsák el - hívja fel a figyelmet a közlemény. Erre a célra ajánlják a megtisztított Rakparti parkolót. 6 géplánc: 6 nagyteljesítményű rakodógép;17 nagyteljesítményű szállító jármű (3 illetve 4 tengelyesek) 1. nap - Február 6. Helyszínek, útvonalak: 1., Tisza Lajos krt. végig, a parkolósávval együtt (Felső-Tiszapart – Árvízi Emlékmű) 2., Belváros (Feketesas u., Somogyi B. u.,) 3., Kossuth Lajos sgt. (nagykörúti csomópont – Stefánia körforgalom), 4., József Attila sgt mindkét oldal (nagykörúti csomópont –Tisza Lajos körút) 5., Petőfi sgt. (nagykörúti csomópont - Dugonics téri körforgalom) 6., Mikszáth Kálmán u,- Bartók tér- Attila utca- Mars tér A munkálatok folytatása esetén további helyszínekről a társaságunk sajtó útján tájékoztatja a lakosságot - közölte Makrai László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.