Sport

Labdarúgás: ismét gyerektorna Deszken

Labdarúgás: ismét gyerektorna Deszken

2012. február 16., csütörtök
Labdarúgás: ismét gyerektorna Deszken

A Tiszasziget Sport Egyesület „Tisza-Maros Szög Kupa 2012” elnevezéssel 5+1 fős csapatok gyermeklabdarúgó tornát szervez Deszken vasárnap.

Nyolc csapat részvételével folynak majd a küzdelmek a deszki sportcsarnokban 2000. év január 1. után született gyerekek részvételével.

Csoportbeosztás:

I. csoport: Kiszombor, Sándorfalva II. Makó I., Tiszasziget II. csoport: UTC, Sándorfalva I., Makó II., Deszk A csoportmérkőzések reggel 8 órakor kezdődnek.

A torna lebonyolítási rendszere:

A csoportokon belül mindenki játszik mindenkivel, majd a helyosztók következnek a selejtezőben elért helyezésnek megfelelően (például I/1 játszik a II/1-el az első helyért). Játékidő: 2x10 perc mérkőzésenként. Pontozás: győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont. Továbbjutás pontegyenlőség esetén a több győzelem, több rúgott gól, egymás elleni eredmény, ha továbbra is egyformák a mutatók, akkor 3 db hetes következik. A tornán a kispályás szabályok érvényesek, melyek a helyszínen lesznek pontosítva a torna megkezdése lőtt.

Szervezők:

Jaksa Pál (Tel: 06-70/375-10-21), Ferenczi Ferenc (Tel: 06-30/275-51-07), Varga Zoltán (Tel: 06-70/60-001-16)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.