Sport

Kézilabda: a legjobbkor vezetett az SZKKSE

Kézilabda: a legjobbkor vezetett az SZKKSE

2012. február 27., hétfő
Kézilabda: a legjobbkor vezetett az SZKKSE

Óriási küzdelemben bravúros győzelmet aratott az SZKKSE női kézilabdacsapata a Debrecen második együttese ellen az NB I/B hétvégi hazai mérkőzésén.

Végig feszült és izgalmakkal teli mérkőzést vívott a Szeged-Dorozsma-Tisza Volán NB I/B-s női kézilabdacsapata a DVSC-FÓRUM II.-vel. Az ellenfélnél ketten játszottak vissza az előzőnap az FTC-vel szemben alulmaradó elsőosztályú együttesből. Az első félidőben vendégvezetést követően hamar fordítottak, majd öt góllal is vezettek a dorozsmai lányok, ám az ellenfél fel tudott kapaszkodni a szünetre, s fordítani az eredményen (12-13). A kiállításokkal és hétméteresekkel megszórt kemény csata második félidejében is maradt a kiegyenlített játék, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A hajrában jobban összpontosítottak Dávid Zsuzsannáék, és az 57. percben sikerült átvenniük a vezetést is, és végül sikerült kétgólos győzelmet elérniük (25-23).

Farkas József

együttese legközelebb március 3-án, szombaton 16 órától játssza soron következő bajnoki mérkőzését a listavezető Nyíradony ellen, ismét hazai környezetben.

A találkozót felvételről a Telin Televízióban is végig lehet izgulni hétfő este 20.25-től, kedd délelőtt 10.30-tól, illetve szerda délután 16 órától.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 13. forduló:

Szeged-Dorozsma-Tisza Volán – DVSC-Fórum II. 25-23 (12-13)

Szeged-Kiskundorozsma, Ács Géza Sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Heim, Jolántai.

SZKKSE:

DOBÓ - ANTAL 8, KARSAI D. 6, Velky 3, Mészáros 2, Vér, Zsibrita 1.

Csere:

Kovács G. (kapus), Mocsári 1, Draxler D., Dávid 2, Karsai R. 2.

Edző:

Farkas József.

Kiállítás:

12 perc, ill. 8 perc.

Hétméteres:

5/3, ill. 7/5.

DVSC-Fórum II. legeredményesebb játékosa:

Marincsák 6. Farkas József:

„Kiemelem a játékosok egymásért és a győzelemért való küzdelmét. A hibákat sikerült kijavítanunk és a végjátékban helyén volt a szívünk.”

Junior mérkőzésen:

Szeged-Dorozsma Tisza Volán - DVSC-Fórum II. 26-41 (9-26)

Legeredményesebb szegedi játékosok:

Szokolai, Sebők 5-5.

Legeredményesebb debreceni:

Bodó 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.