//

Garázda szerb drukkerek a Beton BL-meccsén + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indított a rendőrség a vasárnapi A-HÍD Szeged Beton VE – Partizan Beograd vízilabda Bajnokok Ligája-meccsen történt szurkolói rendbontás miatt.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére közölte, a körülmények pontos tisztázása jelenleg is folyik.

A BL főcsoportos zárókörének utolsó mérkőzése előtt a belgrádi csapat ultrái, a “grobarik” rátámadtak a szegedi drukkerekre, és sikerült az egyik Tisza-parti szurkolói csoport zászlóját is megszerezniük. Az összecsapásban az egyik szegedi törzsszurkoló megsérült, s orvosi ellátásra is szorult – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

A mérkőzésen a Szeged 9-8-ra legyőzte a címvédő Partizan Beogradot, ezzel csoportelsőként továbbjutott, a szerb csapat pedig kiesett, amint arról a SZEGEDma.hu online tudósítása is beszámolt.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Selmeczi: a kormány kitart a gazdasági céljai mellett

Default thumbnail
Következő sztori

Teke: Kaposváron tarolt a Szegedi TE

Legutóbbi hasonló cikkek