Sport

Garázda szerb drukkerek a Beton BL-meccsén + FOTÓK

Garázda szerb drukkerek a Beton BL-meccsén + FOTÓK

2012. február 26., vasárnap
Garázda szerb drukkerek a Beton BL-meccsén + FOTÓK

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indított a rendőrség a vasárnapi A-HÍD Szeged Beton VE - Partizan Beograd vízilabda Bajnokok Ligája-meccsen történt szurkolói rendbontás miatt.

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére közölte, a körülmények pontos tisztázása jelenleg is folyik. A BL főcsoportos zárókörének utolsó mérkőzése előtt a belgrádi csapat ultrái, a "grobarik" rátámadtak a szegedi drukkerekre, és sikerült az egyik Tisza-parti szurkolói csoport zászlóját is megszerezniük. Az összecsapásban az egyik szegedi törzsszurkoló megsérült, s orvosi ellátásra is szorult – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. A mérkőzésen a Szeged 9-8-ra legyőzte a címvédő Partizan Beogradot, ezzel csoportelsőként továbbjutott, a szerb csapat pedig kiesett, amint arról a SZEGEDma.hu online tudósítása is beszámolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.