Közélet

Felhős éjszaka, mínusz 20 fokkal

Felhős éjszaka, mínusz 20 fokkal

2012. február 9., csütörtök
Felhős éjszaka, mínusz 20 fokkal

Várhatóan nem dől meg csütörtökön a hidegrekord, mivel felhősebb az ég, ám több helyen így is mínusz 20 fok körüli értékeket mérhetnek majd - mondta Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-nek.

A meteorológus közlése szerint pénteken is folytatódik a fagyos, hideg idő. Az éjszakák némileg enyhébbek lesznek, szombatra virradóra mínusz 15 Celsius-fok körül, napközben mínusz 5 fok körül alakul majd a hőmérséklet. Számottevő enyhülés belátható időn belül nem várható - tette hozzá. Péntek délután rövid időre kisüthet a nap, de szombaton ismét beborul az ég. Akkor több helyen lehet havazás. A jelenlegi előrejelzések szerint szombaton délen és délnyugaton 10-12 centiméter, majd vasárnap nagyjából 8 centiméter hó várható - mondta

Gaál Áron

. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján található előrejelzés szerint az extrém hideg miatt péntekre nyolc megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést: Somogy, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a hőmérséklet mínusz 15 fok alá csökkenhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.