Bulvár

A hó most is fehér, úgy mint régen... + FOTÓK

A hó most is fehér, úgy mint régen... + FOTÓK

2012. február 7., kedd
A hó most is fehér, úgy mint régen... + FOTÓK

Míg a közlekedésben résztvevők nagy része bosszús a lehullott hó mennyisége miatt, addig a gyerekek visongva, önfeledt játékkal múlatták a rendkívüli időjárás miatt elrendelt kétnapos iskolaszünet utolsó óráit.

Titkon, valahol a lelkünk mélyén mindannyian örülünk ha télen esik a hó. Most tekintsünk el attól, hogy miként és hogyan lehet eljutni A-ból B-be - ezt mindenki megoldja valahogy. A gyerekek nem foglalkoznak a hideggel. Órákat tudnak hemperegni a friss hóban, nem foglalkozva az idő múlásával, sem a mínuszokkal. Az apraja hógolyózik szánkózik, hóembert épít, a kamasz fiúk lányokat kergetnek, hogy a dermesztően hideg hóval meg tudják őket "fürdetni". Az apukák is szívesebben mozdulnak ki ilyenkor otthonukból a gyerekkel, legalábbis az én szüleim így voltak ezzel. Az iskolába mi falusiak gyalog jártunk, a tanyasi gyerekek meg ló vontatta szánnal, mert tél volt akkor is, és nem volt benne semmi rendkívüli…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.