Közélet

Milliós nézettséget hoztak az MTVA sportközvetítései

Milliós nézettséget hoztak az MTVA sportközvetítései

2012. január 18., szerda
Milliós nézettséget hoztak az MTVA sportközvetítései

Kiemelkedően sokan követték figyelemmel az m1-en a férfi kézilabda és a vízilabda Európa-bajnokság eddigi mérkőzéseit, hétfőn összesen 1,8 millió nézője volt a Telesportnak.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdai tájékoztatása szerint a hét első napján a 20.15 órakor kezdődött Magyarország-Oroszország (31-31) kézilabdameccset 580 ezren nézték elejétől a végéig, s összesen 1,5 millióan kapcsoltak oda, míg a rögtön után közvetített Magyarország-Olaszország (12-8) vízilabda-találkozót 350 ezren figyelték végig, s közben egymillióan kapcsoltak a közvetítésre. Az AGB Nielsen adatai szerint a kedden 19 órakor kezdődött Magyarország-Hollandia (19-6) férfi vízilabdameccset 432 ezren nézték meg, s ezzel a találkozó bekerült a Top 10 főműsoridős nézettségi táblázatba, a nap 19 és 22 óra között sugárzott tíz legnézettebb műsora közé. Az m1 folytatja közvetítéssorozatát a két kontinensviadalról: szerdán 20.05 órától a magyar együttes világbajnoki bronzérmes spanyolok elleni kézilabdameccse lesz műsoron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.