Sport

Mégis marad a Sport Klub a T-Home csomagokban

Mégis marad a Sport Klub a T-Home csomagokban

2012. január 6., péntek
Mégis marad a Sport Klub a T-Home csomagokban

Nagy visszhangot váltott ki, hogy az év első napjaiban Magyarország egyik legnépszerűbb sportcsatornája kikerült a Magyar Telekom T-Home csomagjainak csatornakínálatából.

Mint írtuk,

a Magyar Kézilabda-szövetség magyarázatot vár a csatornától

vagy üzemeltetőjétől, hogy a többek között a magyar férfi kézilabda NB I - s azon belül a Pick Szeged - mérkőzéseit élőben közvetítő Sport Klub miért kerülhetett ki a szolgáltató díjcsomagjaiból január 1-vel. Péntek este a televíziós csatorna honlapján közlemény jelent meg, mely szerint mégiscsak létrejött a megegyezés. "A Sport Klub köszöni a különböző fórumokon érkező támogató leveleket és hozzászólásokat, melyek a Magyar Telekom korábbi döntésére érkeztek. Ugyanakkor köszöni a Magyar Telekomnak, hogy rugalmasan reagálva a helyzetre, döntését megváltoztatva ismét elérhetővé teszi a Sport Klub televíziós csatornát a kínálatában" - olvasható a közleményben. "Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a nézők pótolhatatlannak tartják csatornánkat. Örömmel jelenthetem, hogy megszületett a megállapodás a Magyar Telekommal, melynek köszönhetően a Sport Klub hamarosan ismét látható lesz a cég hálózatain" - nyilatkozta

Enyedi András

, a csatornát üzemeltető IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója a csatorna oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.