Sport

Csütörtöktől újra lesz Sport Klub a T-Home csomagokban

Csütörtöktől újra lesz Sport Klub a T-Home csomagokban

2012. január 9., hétfő
Csütörtöktől újra lesz Sport Klub a T-Home csomagokban

A SportKlub csatorna csütörtöktől visszakerül a T-Home televíziós műsorkínálatába, így a sportrajongó tévénézők nem maradnak le kedvenc csapataik kézilabda-, vízilabda-, kosárlabda-, illetve jégkorong-mérkőzéseiről.

A Magyar Telekom hétfői híre szerint erre a műsorszolgáltatóval kötött megállapodás alapján nyílik mód. A sportcsatorna adása a T-Home analóg és digitális szolgáltatásaiban (IPTV, analóg és digitális kábel, Sat TV) a Családi csomag részeként lesz látható. Múlt héten csütörtökön a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hivatalos tájékoztatást kért a SportKlubtól, illetve annak tulajdonosától arra a lépésre reagálva, hogy a csatornát az országszerte nagy szolgáltatási területen jelen lévő Magyar Telekom Nyrt. T-Home televíziós programcsomagjainak többségéből kivették. Az MKSZ azért fejezte ki aggodalmát, mert egy 2009-ben kötött szerződés értelmében a SportKlub rendelkezik a bajnoki és kupamérkőzések, valamint számos válogatott találkozó közvetítési jogával, így sok drukker maradhatott volna le fontos magyarországi eseményekről azzal, ha a csatorna hosszabb időre kikerül a T-Home csomagokból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.