Sport

Búvárúszás: az egri világkupára hangolnak a murénák

Búvárúszás: az egri világkupára hangolnak a murénák

2012. január 6., péntek
Búvárúszás: az egri világkupára hangolnak a murénák

A Muréna Úszó- és Búvárklub versenyzőit kőkemény edzésmunkára fogta a vezetőedző, egyben a klub többszörös világbajnoka, Kanyó Dénes.

"Aki nem bírja most a tempót, annak nem sok jót jósolok az idényben. Ilyenkor elválik minden, hogy mire lesz képes egy-egy versenyző az évben. Sokat és keményen úszunk" - nyilatkozta az egy személyben klubelnök, vezetőedző és versenyző

Kanyó Dénes

. Készülniük is kell a murénáknak, hiszen február 25-én Egerben rendezik a világkupafutamot, amelyen hétfős csapattal (Kanyó Dénes,

Debreczeni Hajnalka, Dimák Dávid, Kosara Gáza, Szovics Kata, Ladányi Réka

és

Gruber Kornél

) szeretne rajthoz állni a szegedi egyesület. "Hogy már a nyitóviadalon jó eredményt érjünk el, most meg kell 'halnia' minden sportolónak a medencében" - mondta a tréner. A fiatalok, az utánpótlás-korosztály is komolyan készül, ők február 18-án a felújított kecskeméti uszodában, a diákolimpiai döntőn mutathatják meg, hogy mit tudnak. "Úgy tervezem, hogy ezen a versenyen több mint 30 sportolónk áll majd rajthoz, így népes kis csapattal képviseljük majd Szeged városát - remélem eredményesen" - tette hozzá a nyári hódmezővásárhelyi világbajnokságon is világbajnoki címet nyerő sportember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.