Vízilabda: visszavágna a Vasasnak a Vincze-csapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfő este következik a Szeged Beton újabb rangadója a Vasas ellen, ezúttal a bajnokságban. Vincze Balázs legénysége hazai medencében vágna vissza a Bajnokok Ligája fiaskóért.

A Beton legutóbbi BL-meccsén a Komjádi uszodában megszakadt a 25 találkozó óta tartó veretlenség, a Vasas 12-9 arányban bizonyult jobbnak a szegedi alakulatnál. “Attól hogy kikaptunk a Vasastól, és megszakadt a nagy sorozatunk, semmi nem befolyásolja azt, hogy a hátralévő négy mérkőzésünkön ugyanúgy a győzelem a cél, és ez az elfogadható eredmény is” – mondta Vincze Balázs vezetőedző.

Online

A Szeged Beton Vasas elleni bajnoki rangadóról a SZEGEDma.hu folyamatosan frissülő, szöveges online tudósításban számol be hétfő este 18 órától. Ha nem tud ott lenni a helyszínen, szurkoljon velünk a szegedi diadalért!

Az angyalföldieknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen az előző szezonbeli középszakasz utolsó fordulójában, május 11-én kapott ki utoljára a Szeged Beton hazai környezetben a későbbi bajnok Egertől. No persze vétek lenne lebecsülni a legkomolyabb riválist, amely a nyáron olyan nevekkel erősödött mint a montenegrói Drasko Brguljan, vagy Steinmetz Ádám, akik mindketten a gyakorlatilag becsődölt Primorac Kotortól érkeztek a magyar fővárosba. Azonban már csak egyetlen veretlen csapat van az OB I-ben és ez a Szeged Beton, hiszen a Vasas a Honvéd elleni pótolt mérkőzésen súlyos vereséget szenvedett hazai közegben. Ennek egyik legfőbb oka kapusuk, Nagy Viktor súlyos vállsérülése – a Partizan Beograd elleni BL-meccsen kiugrott a válla és levált egy porc – akire még jó darabig nem számíthat Földi László vezetőedző. Igaz, az idegenbeli BL-meccsen nélküle is nyerni tudott a Vasas…

A találkozó ezúttal jótékonysági akcióval is párosul. A Szeged Beton a magyarkupa-győzelem után egy raklapnyi ásványvizet ajánlott fel a szegedi Gyermekklinikának a legjobb szurkolótábornak járó szponzori jutalomból. A csapat most a Vasas elleni meccsen szervez gyűjtést a gyerekeknek, ezért kérik a szurkolókat, mindenki hozzon egy plüssállatot, mert ezt is szeretnék majd a gyerekeknek átadni. Az ajándékokat december 6-án a csapat apukái fogják átadni a klinika kisbetegeinek.

A találkozót hétfő este 18 órától rendezik az újszegedi sportuszodában, a belépő 1000 forint, 14 éven aluliaknak és nyugdíjasoknak díjmentes a mérkőzés megtekintése.

Előző sztori

Boldog szomorú dal – a Csík zenekar a Dómban + FOTÓK

Következő sztori

Újabb adminisztrációcsökkentő rendelet