Közélet

Ajándékcsomagokat ad át Lázár János

Ajándékcsomagokat ad át Lázár János

2011. december 12., hétfő
Ajándékcsomagokat ad át Lázár János

Valamennyi közfoglalkoztatás keretében dolgozó polgárának karácsonyi ajándékkal kedveskedik Hódmezővásárhely önkormányzata. A mintegy 833 dolgozónak Lázár János polgármester adja át a több, mint 3000 forint értékű, elsősorban tartós élelmiszereket és édességet tartalmazó csomagokat 2011. december 14-én 13 órakor a Polgármesteri Hivatalban.

Valamennyi közfoglalkoztatás keretében dolgozó polgárának karácsonyi ajándékkal köszöni meg Hódmezővásárhely önkormányzata a közterületek gondozásában vagy az intézményeknél elvégzett munkát. Az idei évben rövidebb vagy hosszabb ideig foglalkoztatott, mintegy 833 dolgozónak több mint 3000 forint értékű – lisztet, cukrot, rizst, étolajat, száraztésztát, kávét, teát, fűszerpaprikát, valamint csokoládét és szaloncukrot tartalmazó – ajándékcsomaggal szeretné a város szebbé tenni a közelgő ünnepeket. Hódmezővásárhely önkormányzata természetesen nem csak rájuk gondolt: ajándékcsomagot kapnak a Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft megváltozott munkaképességű dolgozói; az elmúlt hétvégén közel 1600 rászoruló gyermeket vártak egész napos programokkal, és ajándékokkal az immár ötödik éve megrendezésre kerülő Gyermekkarácsonyon, és az elkövetkező napokban közel 3400 hetvenöt éven felüli polgár kap 5000 forint értékű vásárlási utalványt. A közfoglalkoztatásban részt vevő polgároknak az ajándékcsomagok átadására 2011. december 14-én 13 órakor kerül sor a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében. A csomagokat Lázár János polgármester adja át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.