Sport

Sportlövő Diákolimpia országos döntő Vásárhelyen

Sportlövő Diákolimpia országos döntő Vásárhelyen

2011. november 5., szombat
Sportlövő Diákolimpia országos döntő Vásárhelyen

Fegyverek ropogásától lesz hangos szombaton Hódmezővásárhelyen a Hódtói Sportcsarnok.

November 5-én - amint azt

Igaz Katalin

ügyvezető elnöktől megtudtuk - a Hódmezővásárhelyi Polgári Lövészegylet rendezi meg a sportlövő Diákolimpia Országos Döntőjét. A vásárhelyi klub versenyzői gőzerővel készülnek a sikeres szereplés érdekében. Legutóbb Nagykőrösön, a III. Lövészfesztiválon álltak lőállásba, ahol a "kis" egyesületek sportlövői mérték össze tudásukat a Vidék Bajnoka címért egyéni és csapat versenyszámokban. Ez a verseny volt egyrészt a szabadtéri tűzfegyveres versenyszezon záró rendezvénye és a fedett pályás légfegyveres szezon nyitánya. A HPLE versenyzői közül a "Nebuló" (13-15 évesek) versenyprogram keretében a légpisztolyos versenyszámot

Deák Dávid

nyerte, míg a légpuskás versenyszámban taroltak a vásárhelyiek, hiszen a győztes

Erdélyi Dániel

mögött

Ábrahám Tibor

a második-,

Tóth Sára

a harmadik-,

Kovács Bettina

pedig a negyedik helyen végzett. Egy korcsoporttal feljebb

Kurunczai Máté

révén a légpuskás versenyszámban szintén vásárhelyi győzelem született, így nem meglepetés, hogy a légpuskás csapatversenyt is a HPLE csapata nyerte. A felnőttek a tűzfegyveres versenyszámokban nem hozták igazi formájukat, így a Hódmezővásárhelyi Polgári Lövészegylet csapata összesítésben az 5. helyen végzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.