Megérkezett az első hó Szegedre + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A reggeli órákban kezdődött a havazás, néhány milliméternyi hullott csak, és az előrejelzés szerint sem várható számottevő csapadék a következő napokban. Hétvégére napközben akár 15 fok is lehet.

Az előrejelzés szerint szerdán az ország nagy részén borult marad az ég, párás, többfelé ködös idő várható, kevésbé felhős területek főként a Tiszántúlon illetve északkeleten lesznek. Számottevő mennyiségű csapadék sehol sem valószínű, de ködszitálás, ónos szitálás előfordulhat néhol. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet általában -2, +3 fok között alakul, ennél enyhébb idő a naposabb helyeken lehet. Késő estére +1, -4 fok közé hűl le a levegő.

A hétvégére felmelegedés várható

Csütörtöktől kezdetben az ország legnagyobb részén, majd később inkább csak az északi, északkeleti területeken lesz borult, párás idő, és ott helyenként eső is előfordulhat. Vasárnap északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, akkor már többfelé lehet esőre, záporra számítani. Jelentős mennyiségű csapadék (legalább 5 mm) az ország területének 10 százalékán valószínű.

Szegeden csütörtök és pénteken éjszaka még fagy várható -3 fok, napközben 3-5 fok körüli hőmérséklet. A hétvégén azonban kellemes kora őszi időjárásra számíthatunk 13-15 fok körüli maximum hőmérséklettel.

no images were found

Előző sztori

Semjén: Szlovákiának előbb-utóbb vissza kell vonnia ellentörvényét

Következő sztori

Titkos egyetemi szeminárium – Krasznahorkai Lászlóval